Coronaloos

Coronaloos Bereid je voor op de heropening van de horeca! Waar terug naar ‘normaal’ nog even op zich laat wachten bieden wij jou met ‘Coronaloos’ perspectief. Ondanks de strenge coronamaatregelen in de horeca hebben wij een structurele oplossing om veilig open te gaan. ‘Coronaloos’ is de stap in de goede richting om het contact tussen gast en personeel in het bestel- en betaalproces te minimaliseren. Een laagdrempelige tool, zonder app, om jouw gasten veilig te laten bestellen en af te rekenen!

Hoe werkt het?
Je gast gaat lekker zitten bij een tafel en kan met zijn/haar eigen smartphone eenvoudig een QR scannen met de camera, of via NFC tikken. Daarmee komen ze in jouw menukaart en kunnen ze bestellen/betalen waar ze zin in hebben. Die bestelling komt terecht bij je bar of keuken die het kunnen afhandelen zoals ze gewend zijn. Vervolgens kan je de bestelling uit serveren, maar je kunt ook gebruik maken van onze SMS functionaliteit.

SMS versturen
Je bestelling is klaargemaakt, maar je wilt het liefst dat je gast de bestelling komt ophalen. Dat kan! Wij kunnen je gast vragen zijn mobiele nummer in te vullen. Bij het afhaalpunt staat een tablet waar je kan aangeven dat de bestelling gereed is. Je gast krijgt een SMS om het af te halen.

De coronacrisis zorgt ervoor dat we als horeca de handen ineen moeten slaan om manieren te vinden hoe horeca veilig open kan. Bramr is een stap in de goede richting om het contact tussen gast en personeel in het bestel- en betaalproces te minimaliseren. Een laagdrempelige mogelijkheid, zonder app, om je gasten alsnog hun bestelling te plaatsen. 

Hoe werkt het?
Jouw gast gaat lekker zitten bij een tafel en kan met zijn/haar eigen smartphone eenvoudig een QR-code of NFC scannen. Daarmee komen ze in jouw aantrekkelijke menukaart, plaatsen een bestelling en rekenen af bij de betaalpagina. De bestelling komt direct terecht bij jouw bar of keuken. Vervolgens kan je de bestelling op een veilige manier uitserveren, maar je kunt ook gebruik maken van onze SMS-functionaliteit.

SMS versturen
De bestelling is klaargemaakt, maar wil jij het liefst dat jouw gast de bestelling komt ophalen? Dat kan! Wij vragen jouw gast om het telefoonnummer in te vullen. Bij het afhaalpunt staat een tablet waar je kan aangeven dat de bestelling gereed is. Je gast ontvangt een SMS om het af te halen. En goedkoop, het kost jouw slechts 0.08 cent.

Structurele oplossing voor jou?
Op den duur gaan de strikte voorwaarden voor jou als ondernemer langzaamaan verdwijnen. Dat betekent dat je wellicht terugvalt op de traditionele manier van bestellen. Maar ook dan biedt deze oplossing jouw steun:

 Laat een (onoverzichtelijk) deel van jouw terras of zelfs buiten de horecagelegenheid bestellen en afhalen met de SMS-functionaliteit.
 Op piekmomenten of drukke locaties kan het ideaal zijn om jouw gasten vooraf te laten betalen in plaats van achteraf.
 Creëer een apart take-away menu. Hiermee ‘vergroot’ je als het ware jouw terras.
 Op drukke dagen geen inzet van extra personeel? Afhalen biedt dan een perfecte oplossing om jouw gasten van een goede service te voorzien.